Webhosting

Ser du etter en webhosting-partner som kan drifte dine nettløsninger? Vi tilbyr trygg og enkel måte å hoste nettløsningen din på.

Webhosting vil si å plassere nettløsningen din på en server, slik at de som bruker internett kan få tilgang til din nettside eller applikasjon.

Vi tilbyr webhosting fra datasenter i Norge eller via våre skytjenester i Azure. Vi opplever at mange av kundene som kommer til oss tidligere har brukt en utenlandsk webhost og har vært misfornøyd med tjenestene. Vi tilbyr kortreist serverhosting med gode responstider, bedre brukeropplevelse og raskere nettløsning.

Vi leverer høy oppetid, døgnkontinuerlig vakt og SLA avtaler ned til 1 times responstid ved uønskede hendelser. Vi overvåker serveren kontinuerlig. Det er kort vei til en rådgiver, og vi er lett å få tak i.

Hos oss skreddersyr vi hostingløsningene slik at du ikke betaler for mer plass på serveren enn du trenger. Vi tilbyr dedikerte servere, noe som vil si at du ikke deler plass med andre nettløsninger på serveren. Dette sikrer deg lynrask lastetid på din webløsning.

Vi sørger vi for at den grunnleggende infrastrukturen til nettsiden din er på plass. Vi tilbyr en sikker og stabil webhosting. Vi er opptatt av at forbindelsen mellom nettsiden og nettleseren er kryptert, og tilbyr en rekke SSL sertifikater tilpasset dine behov.
Ta kontakt med oss i IMEMO hvis du ønsker en uforpliktende prat om webhosting hos oss.

Her kan du se alle våre produkter

"Vi er helt avhengige av at nettbutikken vår alltid er tilgjengelig, spesielt i perioder med stor trafikk og belastning. Her har IMEMO gjennom flere år vist at de klarer å møte våre krav til oppetid og tilgjengelighet døgnet rundt for Kondomeriet."

Owe Stangeland, Web-IKT og prosjektleder

«IMEMO AS løste webdriften i Azure av barnasvalg.no for 2019 på en eksemplarisk måte. 76.700 skolebarn stemte, ca. 3 millioner sidevisninger og nesten ingen meldinger om feil fra brukere. Takk for løpende oppdateringer underveis og god styring på prosjektet.»

Pia Maxwell Grasli, teknisk prosjektleder i Barnas valg

Ønsker du å bestille eller ta en uforpliktende prat med oss, send din informasjon i feltene under, så tar vi kontakt.