Skyløsninger - Vi er sertifiserte eksperter

IMEMO er ekspert på skyløsninger. IMEMO tilbyr drift i Microsoft Azure, eller i eget datasenter i Norge. IMEMO sine sertifiserte eksperter, bistår deg med å finne løsningen som passer din virksomhet best.

Microsoft Azure er mer enn 200 produkter og skytjenester. Azure gir deg friheten til å utvikle, administrere og distribuere programmer på et massivt, globalt nettverk ved bruk av dine favorittverktøy og strukturer. IMEMO bistår med å sette opp tjenester tilpasset deg som kunde, samtidig som Microsoft står for all underliggende infrastruktur og vedlikeholdet av denne. 

IMEMO Cloud er en skyløsning tilpasset kundens behov, med lagring av data i Norge. Løsningen kan leveres både som sentralisert, og distribuert løsning, hvor brukerne arbeider lokalt. Det gir en totalløsning for IT-drift, som er skalerbar og inkluderer vedlikehold, overvåkning og løpende oppdateringer. Våre spesialister velger riktig leveransemodell, for rett bruker til rett tid, på valgfri enhet.

Hvis din bedrift er klar for å migrere helt, eller delvis til skyen har dere kommet til riktig sted. Kontakt oss så bistår vi med valg av løsning.

Her kan du se alle våre produkter

«I pleie- og omsorgssektoren er det viktig at tiden går til de riktige tingene. IMEMO forsto dette, tok oss opp i skyen, fornyet og moderniserte vår IT-plattform og hjalp oss frigjøre tid.»
Kari Solem, daglig leder

«IMEMO AS løste webdriften i Azure av barnasvalg.no for 2019 på en eksemplarisk måte. 76.700 skolebarn stemte, ca. 3 millioner sidevisninger og nesten ingen meldinger om feil fra brukere. Takk for løpende oppdateringer underveis og god styring på prosjektet.»

Pia Maxwell Grasli, teknisk prosjektleder i Barnas valg

Ønsker du å bestille eller ta en uforpliktende prat med oss, send din informasjon i feltene under, så tar vi kontakt.